Tehnologie

Tehnologie

Alege una sau mai multe imagini și CONFIGUREAZĂ tablouri tehnologie pentru amenajări interioare originale. Pentru fiecare imagine poți comanda tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale. Astfel, pe baza specificațiilor selectate realizam tablouri înrămate, imprimate pe hârtie de calitate Premium, cu rame dintr-o excelentă selecție sau tablouri canvas, ce au de asemenea opțiunea de a fi înrămate cu ramă float (de tip casetă), pentru un aspect mai rafinat. 

Tablourile pe metal sau tablourile pe lemn sunt o opțiune mai îndrăzneață, dar în contextul potrivit pot fi o alegere excelentă. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un produs exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Articolele 1-24 din 48

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.