Sfatul designerului

Găsirea și alegerea lucrării potrivite ar trebui să fie ușoară și mai ales distractivă, dar poate fi complicată dacă nu ai idee de unde să începi. Mai jos am enumerat câteva moduri excelente pentru a vă ajuta să alegeți lucrarea perfectă, împreună cu unele sugestii de categorii conexe pentru a vă ajuta să explorați arta la Printalio.

mai multe detalii

Alegerea imaginii este o etapă importantă, dar cel puțin la fel de important este materialul pe care este imprimată, calitatea imprimării, precum și modul în care o lucrare este finisată. Efectul vizual este dat de rezultanta acestor componente. Aceeași imagine poate fi pusă în valoare de un material și estompată de un altul...

mai multe detalii

O ramă face mult mai mult decât să protejeze lucrarea, ea valorizează imaginea în sine. Indiferent dacă înrămați un poster, un print contemporan sau unul vintage, este important să alegeți o ramă care să nu diminueze imaginea, ci să completeze și să întregească aspectul ei. Iată câteva idei care va vor ajuta pentru alegerea ramei perfecte.

mai multe detalii

Vrem să vă bucurați de lucrarea dvs. pentru anii ce urmează, de aceea echipa noastră de confecționări creează o ramă personalizată pentru fiecare print.

Nu numai că rama protejează lucrarea, ci și poate îmbunătăți imaginea în sine. Prin alegerea unui finisaj special, puteți complementa culorile, subiectul și stilul operei de artă. Aici, am subliniat elementele care merg în crearea unui tablou personalizat pentru a vă ajuta să alegeți finisajul perfect.

mai multe detalii

Deși pot părea teme minore, locul ales si poziționarea exactă pentru agățarea tabloului au importanța lor estetică, dar și practică. Nu in ultimul rând trebuie sa luați in considerație câteva masuri ce țin de siguranță. Folosiți accesorii de calitate și, după montare, verificați dacă elementele de susținere sunt stabile. Iată ghidul nostru pas cu pas despre cum să agățați un tablou pe perete.

mai multe detalii

Dacă veți îngriji corect lucrarea, indiferent pe ce suport este imprimată, hârtie, pânză, lemn sau metal, vă puteți asigura că aceasta durează ani de zile. Am evidențiat câteva sfaturi utile pe baza întrebărilor frecvente ale clienților noștri.

mai multe detalii

Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.