Retur

Dacă din orice motiv, nu sunteți complet mulțumiți de achiziția dumneavoastră, puteți returna produsul în termen de 30 de zile de la primire. Prețul produsului va fi rambursat integral în maxim 14 zile de la primirea coletului-retur sau va fi folosit pentru achiziționarea altui produs.
Din cauza varietății tipurilor de dispozitive de afișare (ecran de laptop, telefon mobil, tabletă, desktop PC), aspectul produselor (texturi, culori, finisaje) poate apărea ușor diferit față de aspectul real. Odată cu plasarea comenzii, Clientul consimte că aceste diferențe sunt independente de voința Printalio și nu constituie motiv de anulare a comenzii și/sau returnare a produselor.

Nu sunteți obligați să ne oferiți motivul returului dar ne vom bucura dacă o veți face, pentru că ne va ajuta să devenim mai buni. Conform Art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014 costurile directe de returnare vor fi suportate de dumneavoastră, iar produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea produselor pe timpul transportului.

Pentru un proces rapid și eficient vă rugam să completați următorul formular:


Formular de retur marfaVă vom contacta imediat și vă vom oferi un număr de retur marfă care să identifice produsele dumneavoastră, pe care vă rugăm să-l scrieți pe colet la loc vizibil.

Adresa de retur:
S.C. PRINTALIO SRL
Electromagnetica Business Park
Calea Rahovei Nr. 266-268, Corp 61, Etaj 3, Cam. 28,
Cod poștal 050912, Sector 5, București
Tel./Fax: +(40) 314 253 114

RETUR MARFĂ NR. XXXX


Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Capitolul 6 din Termeni și condiții referitor la returnare.

Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.