Sifon - fundal albastru

ByPrintalio
Inventica | PPAALL038

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Sifon - fundal albastru

Patent pentru sifon cu recipient metalic. Până la acest moment se foloseau recipiente din sticlă groasă pentru a rezista presiunilor extraordinare create în sticle atunci când apa este încărcată cu dioxid de carbon sub presiuni mari. Însă chiar și în astfel de condiții, astfel de sticle de sticlă sunt în mod natural supuse ruperii și au cauzat multe accidente grave. În plus, sticla acționează ca un izolator termic și previne răcirea rapidă a apei încărcate. De aceea, această invenție furnizează o sticlă metalică compactă din tablă subțire capabilă să reziste presiunilor enorme și având prevederea de a preveni supraîncărcarea, precum și crearea de presiuni excesive care ar cauza explozii. De asemenea, cântărește doar o fracțiune din greutatea recipientelor obișnuite de sticlă.

Recomandam configurarea pe baza acestei imagini a unui tablou înrămat, imprimat pe hârtie premium, sau a unui tablou pe metal,, întrucât conținutul relaționează bine cu acest material.

Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, sau pentru tablouri pe lemn, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Brevet, Invenție, Băuturi, Bucătărie.


Autor:
Printalio
Colecție:
Inventica
Dată:
1937
Mediu artistic:
Digital

Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.