Aparatul de ras - fundal negru

ByPrintalio
Inventica | PPAALL009

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Aparatul de ras - fundal negru

Patent pentru aparatul de ras Gilette acordat în 1904. Înainte de aparatul de ras de unică folosință, bărbieritul se făcea cu un aparat de ras cu margini drepte, care avea o lamă groasă și ascuțită, făcându-l periculos. Lama avea nevoie, de asemenea, de ascuțire continuă, făcându-l costisitor. Gillette a inventat o lamă de ras din tablă de oțel foarte subțire, care a fost așezată într-un suport pentru a fixa lama pentru ras. Odată ce lama se tocea, putea fi aruncată și înlocuită cu una nouă, folosind același suport.

Recomandam configurarea pe baza acestei imagini a unui tablou înrămat, imprimat pe hârtie premium, sau a unui tablou pe metal,, întrucât conținutul relaționează bine cu acest material.

Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, sau pentru tablouri pe lemn, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Brevet, Invenție, Bărbierit.


Autor:
Printalio
Colecție:
Inventica
Dată:
1904
Mediu artistic:
Digital

Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.