Orhidee Cattleya guttata var. leopardina

Anonim
Botanica | PORGBM094

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Orhidee Cattleya guttata var. leopardina

Acuarelă originală cu autor necunoscut din colecția grădinii botanice din Missouri. Orhideea este una dintre cele mai elegante flori care se remarcă prin diversitatea de forme și colori. Lucrarea aduce viață și culoarein orice interior. Create inițial pentru catalogarea speciilor de orhidee, azi le redescoperim, dincolo de valoarea științifică, o inedită valoare artistică.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Natură, Orhidee, Plante, Botanică.


Autor:
Anonim
Colecție:
Botanica
Stil:
Planşă ştiinţifică
Dată:
1850
Mediu artistic:
Acuarelă
Note:
Este recomandat (dar nu neapărat necesar) ca lucrarea să fie expusă în seturi, cu ilustrații de același autor și finisate similar.


Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.