Cognac Albert Robin

Cappiello, Leonetto
Afișul - Între artă și publicitate | PAFLC037

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Cognac Albert Robin

Un afiș publicitar francez de dimensiuni mari, care prezintă o pasăre de culoare roșu-portocaliu, pe un butoi de vin cu fundal negru. Poate că, într-o încercare de a arăta că produsul este mai mult decât numele său simplu (robin - măcăleandrul), Cappiello a ales să așeze pe butoi o pasăre mult mai exotică decât un simplu măcăleandru. Semnătura roșie a artistului totuși, nu se schimbă niciodată. Firma Cognac Albert Robin a fost înființată de Albert Robin în 1860, iar afacerea a fost în familie de atunci, producând cognac fin și vin.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș, Coniac, Alcool.


Autor:
Cappiello, Leonetto
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
Vercasson, Paris
Dată:
1906
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
160 x 122 cm


Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.