Paquet Pernot

Cappiello, Leonetto
Afișul - Între artă și publicitate | PAFLC022

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Paquet Pernot

De-a lungul carierei sale, Cappiello a creat o varietate de postere pentru compania Biscuits Pernot. Aici, ignorând vechea zicală că "mai puțin este mai mult", el prezintă un spectacol impozant de cutii de biscuiți multicolore, totul fiind cu mândrie prezentat de un comerciant cu ochii ca mărgeaua. În acel moment, ideea de a cumpărare produse de cofetărie în cutie, mai degrabă decât unele proaspete de la brutărie, era puțin suspectă. Prin urmare, afișele de acest gen, care asigură că astfel de produse erau "practice, avantajoase și sănătoase" erau necesare pentru a convinge consumatorul că ceea ce cumpăra într-adevăr era de calitate.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Biscuiți, Prăjitură, Poster, Afiș.


Autor:
Cappiello, Leonetto
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
Vercasson, Paris
Dată:
1912
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
111 x 159,1 cm


Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.