La "Victoria Arduino" per Caffee Espresso

Cappiello, Leonetto
Afișul - Între artă și publicitate | PAFLC019

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

La "Victoria Arduino" per Caffee Espresso

Promovând vârful de gamă al companiei producătoare de expresoare de cafea Victoria Arduino, posterul prezintă un bărbat cu o haină galben strălucitor, atârnând periculos prin ușa unui tren de un verde intens, încercând sa umple cupe roșii luminoase cu cafea de la un expresor Victoria Arduino. Compoziția este îndrăzneață și dinamică. Includerea aburului deasupra mașinii și spre partea din față a trenului este deosebit de interesantă, pentru că în conformitate cu tradiția companiei, ideea mașinilor de cafea espresso a fost inspirată de locomotivele cu aburi.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș, Cafea.


Autor:
Cappiello, Leonetto
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
Devamez, Paris
Dată:
1922
Mediu artistic:
Cromolitografie


Poster, Afiș, Cafea
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.