Amandines de Provence

Cappiello, Leonetto
Afișul - Între artă și publicitate | PAFLC009

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Amandines de Provence

Acest afiș este primul afiș a lui Cappielo pentru un produs real (spre deosebire de cele de până atunci care erau de eveniment sau de ziar). La momentul tipăririi, proprietarul companiei a scris lui Vercasson: "Suntem bucuroși să vă spunem că suntem foarte mulțumiți atât de designul, cât și de calitatea imprimării posterului pe care Cappiello l-a făcut pentru Amandine de Provinces. Este original și foarte personal ". O astfel de laudă este bine meritată, deoarece aproape se poate simți crusta crocantă de migdale prăjite a prăjiturii, pe măsură ce alunecă în gură.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Biscuiți, Dulciuri, Poster, Afiș.


Autor:
Cappiello, Leonetto
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
Vercasson, Paris
Dată:
1900
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
97 x 138 cm


Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.