Absinthe Extra-Superieure J. Edouard Pernot

Cappiello, Leonetto
Afișul - Între artă și publicitate | PAFLC006

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Absinthe Extra-Superieure J. Edouard Pernot

Absintul a fost inventat în Elveția în secolul al XVIII-lea, ca poțiune curativă, aromatizată cu pelin, o plantă obișnuită a cărei rădăcină produce o esență amară, dar extrem de toxică. În cele din urmă a fost stabilit că pelinul era un halucinogen puternic, cu mult prea multe efecte secundare neplăcute și periculoase, iar distilarea pe scară largă a fost interzisă în timpul primului război mondial. Cu toate acestea, în perioada sa de glorie, s-a bucurat de o popularitate enormă în rândul segmentului de public consumator de băuturi. Aici domnul așteaptă cu un rânjet reacția frumoasei sale însoțitoare la prima ei înghițitura de J. Edouard Pernot absint. O caricatură plină de umor caracteristică carierei timpurii a lui Cappiello.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Absint, Poster, Afiș, Alcool.


Autor:
Cappiello, Leonetto
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
Vercasson, Paris
Dată:
1902
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
110,2 x 148,6 cm


Poster, Afiș, Alcool, Absint
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.