La Goulue

Toulouse-Lautrec, Henri de
Afișul - Între artă și publicitate | PAFHTL007

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

La Goulue

Când sala de dans strălucitoare și grădina de băut a Moulin Rouge-ului au fost deschise pe bulevardul de Clichy în 1889, una dintre picturile lui Lautrec a fost afișată lângă intrare. El însuși a devenit un punct de atracție remarcabil al locului și a fost însărcinat să creeze afișul publicitatar înalt de aproape doi metri, care l-a lansat în cariera de posterist și l-a făcut celebru peste noapte. El a pus sub lumina reflectorului sala de dans aglomerată a clubului de noapte și interpreții săi faimoși, acrobatul "fără oase" Valent în le Désossé și La Goulue, ale cărei fuste de cancan au fost ridicate la finalul dansului.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Afiș, Poster, Muzică, Dans.


Autor:
Toulouse-Lautrec, Henri de
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Dată:
1891
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
191 × 117 cm


Poster, Afiș, Muzică, Dans
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.