Copertă pentru "L'estampe originalale"

Toulouse-Lautrec, Henri de
Afișul - Între artă și publicitate | PAFHTL003

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Copertă pentru "L'estampe originalale"

Albumele tipărite au fost un mijloc popular pentru dealeri și editori pentru a promova munca artiștilor. Aceste portofolii au variat pe scară largă în ceea ce privește calitatea și prețul și au oferit colecționarilor o selecție preasamblată și aleasă de artă contemporană. Publicat între 1893 și 1895, L'Estampe Originale a fost unul dintre cele mai populare exemple ale genului, în ciuda scurtei sale durate de viață. Coperta lui Toulouse-Lautrec pentru ediția inaugurală îl prezintă pe expertul în print Père Cotelle, care îi prezintă interpretei de cabaret Jane Avril o lucrare de artă recent imprimată. În această reprezentare a celor doi prieteni apropiați, Toulouse-Lautrec intenționa să sugereze modernitatea și eleganța litografiei în anii 1890.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Afiș, Poster, Jurnal, .


Autor:
Toulouse-Lautrec, Henri de
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Dată:
1893
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
37 x 47 cm


Poster, Afiș, Jurnal
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.