Absinthe Robette

Privat-Livemont, Henri
Afișul - Între artă și publicitate | PAFHPL009

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Absinthe Robette

Acest poster este unul dintre capodoperele lui Privat Livemont. El prezintă o femeie frumoasă îmbrăcată doar într-un văl diafan, care ține respectos în sus un pahar de absint. În fundal, Livemont a realizat un model decorativ de vapori de alcool. Ernest Maindron, care scrie în "Il fests Illustres" (în 1896), a declarat: "Nu cunosc [produsul] Absinthe Robette, dar posterul delicios al domnului Livemont, un simbol fermecător al băuturii, m-a convins imediat de excelenţa sa."

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș.


Autor:
Privat-Livemont, Henri
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Dată:
1896
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
108 x 82 cm


Poster, Afiș
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.