Helm Cacao

Privat-Livemont, Henri
Afișul - Între artă și publicitate | PAFHPL005

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Helm Cacao

Această imagine senină poate fi una dintre cele mai înduioșătoare dintre toate imaginile desenate de Livemont. Ea înfățișează scena intimă a unei mame care își hrănește copilul cu cacao folosind o linguriță. Caracteristic tuturor lucrărilor lui Livemont este conturul alb din jurul figurilor și ornamentarea sofisticată Art Nouveau. Stilul său poate fi văzut în aburul care plutește în aer, detaliile din hainele femeii, florile, mobila impresionantă din fundal și chiar în ceașca ei. Necaracteristic operei lui Livemont este folosirea îndrăzneață și captivantă a colorii roșu.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș.


Autor:
Privat-Livemont, Henri
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
Van Leer, Amsterdam.
Dată:
1899
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
71 x 30 cm


Poster, Afiș
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.