Bitter Oriental

Privat-Livemont, Henri
Afișul - Între artă și publicitate | PAFHPL002

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Bitter Oriental

Bitter Oriental a fost produs printr-un amestec ingenios de ulei, ierburi, suc de portocale și gin. În același mod în care aceste ingrediente disparate sunt amestecate, Livemont combină elemente culturale din culturile bizantine și islamice, precum și influența japoneză și franceză, pentru a reproduce vizual acest proces de combinare. O femeie cu părul închis, într-o toga, stă în fața unui arc în formă de semilună, care este înfrumusețat cu flori de aur și motive de faună pe fundal albastru. Are o portocală în mâna dreaptă pe care o stoarce cu un gest aproape artistic. Sucul se revarsă senzual în șuvoaie, care cad într-o cochilie roz cu alb. Arcul deasupra capului este un element familiar din epocă. Este împodobită cu modele de ochi de păun, un alt motiv celebru. Livemont integrează aceste tehnici pentru a crea un efect oriental.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș, Bitter.


Autor:
Privat-Livemont, Henri
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Dată:
1897
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
110,5 x 80,6 cm


Poster, Afiș, Bitter
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.