Salome

Mucha, Marie Aphonse
Afișul - Între artă și publicitate | PAFAM032

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Salome

Sfarșitul secolului al XIX-lea a transformat Salome într-o obsesie, prezentându-i-se dansul mortal în opere, balete, poezii, picturi, etc. Caracterizată ca otrăvitoare și depravată, ea a fost simbolul perfect al stării de spirit decadent a culturii și prudența fără de noua putere a femeilor. Salomea lui Alphonse Mucha este erotică și exotică în costumul ei și părul stilizat, o veritabilă mostră de Art Nouveau. Ochii ei semiînchiși se uită provocator, reflectând și interesul lui Mucha în noul domeniu de sugestie hipnotică.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș.


Autor:
Mucha, Marie Aphonse
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
F. Champenois, Paris
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
40,7 × 30,8 cm


Poster, Afiș
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.