Zodiac

Mucha, Marie Aphonse
Afișul - Între artă și publicitate | PAFAM031

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Zodiac

Zodiac a fost prima lucrare a lui Mucha în contractul său cu imprimeria Champenois și a fost inițial concepută ca un calendar in-house pentru companie. În această compoziție, Mucha a încorporat douăsprezece semne zodiacale în discul de tip halo în spatele capului femeii, unul dintre motivele obișnuite ale lui Mucha. Frumusețea maiestuoasă a femeii este accentuată de purtarea ei regală și bijuteriile elaborate. Designul frapant al calendarului Zodiac a atras atenția lui Léon Deschamps, redactor șef al revistei La Plume. El a cumpărat drepturile de a le distribui în calendarul revistei pentru 1897. A devenit unul dintre cele mai populare desene ale lui Mucha. Sunt cunoscute cel puțin nouă variante ale acestei litografii, inclusiv cea care a fost tipărită fără text pentru a fi utilizată ca panou decorativ.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș, Zodiac.


Autor:
Mucha, Marie Aphonse
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
F. Champenois, Paris
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
65,7 x 48,2 cm

Poster, Afiș, Zodiac
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.