Lorenzaccio - Sarah Bernard

Mucha, Marie Aphonse
Afișul - Între artă și publicitate | PAFAM020

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Lorenzaccio - Sarah Bernard

Sarah Bernhardt a interpretat rolul mascul în al lui Lorenzo de Medici în tragedia romantică a lui Alfred de Musset din 1834. Amplasat în Florența din secolul al XVI-lea, intriga povestește despre modul în care Lorenzo de Medici îl ucide pe tiranul din Florența, Alessandro de Medici, ilustrat de Mucha, în partea superioară a afișului, ca un dragon rănit care amenință stema orașului Florența. Bernhardt, Portretizată din față, contemplă crima, simbolizată de un pumnal care străpunge dragonul tiran în partea de jos a afișului. Fundalul amintește de catifeaua florentina.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș, Teatru.


Autor:
Mucha, Marie Aphonse
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
F. Champenois, Paris
Dată:
1896
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
203,7 x 76 cm

Poster, Afiș, Teatru
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.