La Princesse Lointaine - Sarah Bernard

Mucha, Marie Aphonse
Afișul - Între artă și publicitate | PAFAM019

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

La Princesse Lointaine - Sarah Bernard

Sarah Bernhardt a interpretat rolul lui Mélissinde în piesa "La Princesse lointaine" de la Edmon Rostand la Théâtre de la Renaissance din Paris în aprilie 1895. Acest afiș, care se desprinde de reprezentările lui Mucha ale actriței în marime naturală, a fost creat pentru un banchet organizat de prietenii și admiratorii lui Bernhardt la Grand Hotel din Paris, la 9 decembrie 1896. Afișul a fost atât de popular, încât a fost reprodus în revista La Plume, ediția dArt și ca o carte poștală pentru magazinul La Belle Jardinière. Bernhardt poartă o tiara împodobită cu crini, care a fost creata de Mucha.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș, Teatru.


Autor:
Mucha, Marie Aphonse
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
F. Champenois, Paris
Dată:
1897
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
69 x 51 cm


Poster, Afiș, Teatru
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.