Dama cu camelii - Sarah Bernard

Mucha, Marie Aphonse
Afișul - Între artă și publicitate | PAFAM017

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Dama cu camelii - Sarah Bernard

Sarah Bernhardt considera "Dama cu camelii" de Alexandre Dumas a fi drama cheie în repertoriul ei. Bernhardt a jucat rolul principal, curtezana Camille, care moare de tuberculoză și-l eliberează pe iubitul ei de promisiunea sa de a se căsători cu ea. Mucha surprinde tragedia poveștii cu un impact șocant. Eroina plină de durere se sprijină pe o balustradă și este flancată de un fundal de stele de argint. În părul ei este o camelie albă. O altă camelie, care de data aceasta simbolizează moartea, este ținută într-o mână în partea de jos a afișului. Această plantă netedă contrastează cu trandafirii spinoși care străpung inimile în partea de sus a compoziției, evocând tema principală a piesei - sacrificiul final al iubirii.

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș, Teatru.


Autor:
Mucha, Marie Aphonse
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
F. Champenois, Paris
Dată:
1896
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
207,3 x 76,2 cm


Poster, Afiș, Teatru
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.