Job cigarette paper

Mucha, Marie Aphonse
Afișul - Între artă și publicitate | PAFAM008

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Job cigarette paper

JOB este o marcă comercială pentru compania Joseph Bardou, producătorii de hârtie pentru țigări. În acest poster reprezentarea stilizată a părului, cunoscută la vremea aceea ca macaroane sau vermicelli, este atât decorativă, cât și senzuală. Cu degetul ei ridicat în sus, un simbol al excitației sexuale feminine și vârful ridicat al țigaretei, Mucha produce un poster încărcat sexual. Încheietoarea care decorează rochia, având forma monogramei Job, atrage ochiul privitorului la pieptul ei. Lucrarea mai este cunoscută drept "Marele Job"

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș, Țigări, Tutun.


Autor:
Mucha, Marie Aphonse
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
F. Champenois, Paris
Dată:
1898
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
149,2 x 101 cm


Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.