Job Cigarette Paper

Mucha, Marie Aphonse
Afișul - Între artă și publicitate | PAFAM004

10,00 RON

Sumar

Dimensiuni totale
56.4 cm x 75.4 cm
Dimensiuni print
42 cm x 61 cm
Tip media
Pigment Ink Satin Photo Paper
Ramă
#006 - Satin Black
Lățimea ramei
2.2 cm
Paspartu
#002 - Beige Royal
Lățime paspartu
5 cm
Cant
#011 (C-255-25-25)
Lățime margine
1 cm
Chenar
#011 (C-255-25-25)
Lățime chenar
2 mm
Finisare
Float

Job Cigarette Paper

Acesta este probabil unul dintre cele mai cunoscute postere publicitare ale lui Mucha, cu numeroase ediții ulterior publicate într-o varietate de formate pentru piețele internaționale. Acest poster a creat imaginea iconică a "femeii Mucha" cu părul bogat ondulat."JOB" este o marcă înregistrată a companiei Joseph Bardou, producătorii de hârtie de țigări. În acest afiș, Mucha a plasat figura feminină proeminentă pe un fundal cu monogramele mărcii Job. Ținând o țigară aprinsă în mână, femeia își înclină capul înapoi în mod sensibil, iar fumul în ascensiune formează un arabesc, care se împletește cu părul și logo-ul companiei. Mucha a introdus un efect bizantin, așa cum se vede în posterul Gismonda, cu decorațiunile de pe margini inspirate de tehnica mozaicului care adaugă un aer de demnitate unui poster comercial. În 1898 Mucha a produs un alt model pentru JOB care este cunoscut sub numele de "marele JOB".

Recomandam imprimarea acestei imagini pe hârtie, întrucât acesta este mediul artistic original, și realizarea unui tablou înrămat. Pentru a da lucrării o notă îndrăzneața și contemporană încercați variantele de tablou pe metal sau tablou pe lemn . Imaginea este mai puțin recomandată pentru tablouri canvas, dar în anumite concepte de design interior poate fi utilizata și in acest mod.

Teme asociate: Poster, Afiș, Țigări, Tutun.


Autor:
Mucha, Marie Aphonse
Colecție:
Afișul - Între artă și publicitate
Stil:
Artă vintage
Curent artistic:
Art Nouveau
Editor:
F. Champenois, Paris
Dată:
1896
Mediu artistic:
Cromolitografie
Dimensiune:
66,7 x 46,4 cm


Poster, Afiș, Țigări, Tutun
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.