Orhidee Dendrobium transparens - Tablou înrămat

PPSNA018
130,00 RON

Orhidee Dendrobium transparens - Tablou înrămat

Acuarelă originală cu autor necunoscut din colecția grădinii botanice din Missouri. Orhideea este una dintre cele mai elegante flori care se remarcă prin diversitatea de forme și colori. Lucrarea aduce viață și culoare în orice interior. Create inițial pentru catalogarea speciilor de orhidee, azi le redescoperim, dincolo de valoarea științifică, o inedită valoare artistică.


Mai multe informații
Dimensiuni 36,8 cm x 48,1 cm
Tip produs Tabloul este imprimat pe un tip premium de hârtie, semimată, și folosește cerneală latex, ce oferă culori vibrante și un aspect fidel lucrării originale. Hârtia și cerneala sunt realizate împreună, astfel încât culorile și calitatea lucrării se vor păstra intacte timp de 70 de ani. Tabloul are sistem de prindere cu agățătoare metalică, este finisat cu ramă de lemn natural și protejat la exterior cu sticlă float de 2mm. Spatele este realizat din MDF și sigilat cu bandă de hârtie împotriva umidității și a prafului.
Nota Pentru lucrări similare sau alte dimensiuni, materiale și finisaje, vă rugăm să vizitați pagina colecției Botanica, unde vă puteți configura propria versiune.
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.