Mussa Vitatta - Tablou înrămat

PPSNA015
130,00 RON

Mussa Vitatta - Tablou înrămat

Imagine din lucrarea "Les plantes a feuillage coloré : histoire, description, culture, emploi des espèces les plus remarquables pour la décoration des parcs, jardins, serres, appartements" apărută la libraria Societaţii Botanice Franceze.


Mai multe informații
Dimensiuni 36,8 cm x 46,8 cm
Tip produs Tabloul este imprimat pe un tip premium de hârtie, semimată, și folosește cerneală latex, ce oferă culori vibrante și un aspect fidel lucrării originale. Hârtia și cerneala sunt realizate împreună, astfel încât culorile și calitatea lucrării se vor păstra intacte timp de 70 de ani. Tabloul are sistem de prindere cu agățătoare metalică, este finisat cu ramă de lemn natural și protejat la exterior cu sticlă float de 2mm. Spatele este realizat din MDF și sigilat cu bandă de hârtie împotriva umidității și a prafului.
Nota Pentru lucrări similare sau alte dimensiuni, materiale și finisaje, vă rugăm să vizitați pagina colecției Botanica, unde vă puteți configura propria versiune.
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.