Despre Printalio

Noi, la Printalio, credem că arta este plină de emoție, personală și dinamică. Experiența achiziției unei lucrări, care să bucure ochiul și sufletul deopotrivă, trebuie să fie la fel. De aceea, noi nu oferim produse de serie, ci oferim colecții de imagini, opțiuni de print și finisare, așadar posibilitatea de a vă crea propria versiune a lucrării preferate.

Astfel, fiecare imagine poate fi imprimată pe mai multe tipuri de materiale: hârtie, canvas, metal, lemn ...și lista rămâne deschisă. Selecția materialului ce urmează să fie imprimat, aduce după sine opțiunile specifice: tipul acestuia, modul de print, dimensiuni, rame, paspartu, chenare, materiale de protecție. Configuratorul de produse este o aplicație foarte prietenoasă care odată cu selectarea fiecărui nou element, generează în timp real imaginea produsului, astfel încât fiecare client să poată adăuga o notă personală lucrării într-un mod intuitiv, creativ și dinamic. Dincolo de aspectul practic, ne dorim ca procesul de selecție și configurare a lucrării să ofere o experiența vizuală în sine.

Și pentru că rațiunea noastră de a fi este, totuși, să producem și să livrăm obiecte frumoase care să aducă bucurie și culoare in interioare, o dată ce veți comanda produsul configurat, experții noștri vor realiza produsul cu măiestrie și multă grija, exact așa cum l-ați dorit.

Oricare ar fi pasiunile, inspirația sau stilul dumneavoastră de a decora, suntem siguri că vom corespunde așteptărilor.

Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.