Cum să îngrijiți tabloul dumneavoastră

Dacă veți îngriji corect lucrarea, indiferent pe ce suport este imprimată, hârtie, pânză, lemn sau metal, vă puteți asigura că aceasta durează ani de zile. Am evidențiat câteva sfaturi utile mai jos, pe baza întrebărilor frecvente ale clienților noștri:


Cum curăț lucrarea înrămată ?

Înainte de curățare, îndepărtați lucrarea înrămată de pe perete și plasați-o pe o suprafață plană stabilă.

Rama în sine poate fi ușor (delicat) curățată sau ștearsă de praf cu o cârpă sau perie moale. Evitați folosirea produselor chimice de curățare pe rama dumneavoastră

Sticla poate fi curățată cu o cârpă curată și cu un detergent de uz casnic. Un sfat bun ar fi să pulverizați lichidul de curățare pe cârpă, mai degrabă decât pe sticlă, pentru a vă asigura că nu sunt lăsate urme vizibile și că lichidul nu se scurge sub rama.

Sticla acrilică

Pentru a curăța sticla acrilică, ștergeți foarte ușor folosind numai o cârpă curată, umedă și neabrazivă. Utilizați apă sau un detergent de sticlă pentru a umezi ușor cârpa, nu pulverizați direct pe lucrare.


Cum pot curăța lucrările printate pe pânză, lemn sau metal?

Pentru a preveni acumularea de praf este recomandat să ștergeți praful de pe lucrarea printată pe pânză, lemn sau metal în mod regulat cu un pămătuf de praf. Alternativ, utilizați o cârpă moale uscată pentru a curăța ușor. Evitați să utilizați o cârpă umedă când curățați pânza, lemnul sau metalul imprimat.


Cum împachetez tabloul pentru transport?

1. Găsiți o cutie de carton în care opera de artă să se încadreze în interior, asigurându-vă că există suficient spațiu pentru ambalajul cu bule.

2. În continuare, înfășurați-vă tabloul în ambalajul cu bule. Colțurile operei tale de artă sunt cele mai vulnerabile, deci asigurați-vă că colțurile sunt acoperite și protejate bine.

3. Dacă totuși rămâne spațiu in cutie dar si pentru a adăuga o protecție suplimentară, completați cu alte materiale, funcție de ce aveți disponibil: placa sau fulgi polistiren, carton, cocoloașe de hârtie.

4. În cele din urmă, utilizați bandă adezivă pentru a închide și a securiza cutia.

Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.