Cum să vă alegeți imaginea

Găsirea și alegerea lucrării potrivite ar trebui să fie ușoară și mai ales distractivă, dar poate fi complicată dacă nu ai idee de unde să începi. Mai jos am enumerat câteva moduri excelente pentru a vă ajuta să alegeți lucrarea perfectă, împreună cu unele sugestii de categorii conexe pentru a vă ajuta să explorați arta la Printalio.

Totuși, alegeți ceea ce vă place cu adevărat, chiar dacă lucrarea încalcă reguli sau cutume. Luați în considerare o lucrare clasică într-un spațiu contemporan și viceversa. Epatează și adaugă interes vizual. Nu încercați să potriviți lucrarea cu camera. În schimb urmăriți sa obțineți contrastul și complementaritatea spațiului cu arta, astfel încât să relaționeze cu camera și să nu se dilueze în imaginea generală. Fiți deschiși la diverse medii, încercați sa configurați aceeași lucrare, în mai multe dimensiuni, medii de print, paspartuuri, margini colorate sau de lățimi diferite. Salvați-le și comparați-le! Experimentați! Cumpărați doar ce vă place.

 

Culoare

O altă modalitate excelentă de a alege imaginea este după culoare. De ce expunem tablouri pe perete? Pentru că face camera să arate bine. Pentru că îi va impresiona pe prietenii noștri. Dar cel mai important: o lucrare bună te va face fericit. Și ce ar putea să te facă mai fericit decât o piesă frumoasă dominată de culoarea ta preferată?

Totuși, exista mai multe curente de opinie cu privire la culorile cu care trebuie sa decoram. Unul dintre acestea prezintă o viziune destul de strictă asupra paletelor de culori din cameră versus paletele de culori din lucrarea de artă: arta unei camere ar trebui să se potrivească cu culorile care sunt deja în cameră. Când spațiul are deja multe culori bune, de ce nu?!! Dacă lucrările selectate sunt compatibile cromatic cu nuanțele din mobilier, textile și accesorii, atunci nu există nicio îndoială că toate elementele se vor completa unul pe altul și nu vor intra în contradicție.

Totuși, a fi suficient de îndrăzneț încât să puneți o piesă de artă într-un spațiu de o culoare care nu există în spațiul dvs. are totuși meritele ei, cum ar fi accentul dramatic și faptul ca vă declara în mod elocvent personalitatea ... Expunând o lucrare care nu are precedente în culoarea camerei poate duce la un spațiu stratificat, sofisticat, cu multe interacțiuni interesante.

Explorați colecțiile noastre după culoare: Roșu, Galben, Violet, Verde

 

Dimensiune & Formă

Asigurați-vă că lucrarea pe care o alegeți corespunde spațiului dvs. de pe perete și completează mobilierul din jurul acestuia. Puteți configura lucrările în mai multe forme și dimensiuni, deci gândiți-vă bine la spațiul pe care doriți să îl umpleți în mod creativ. Lucrările cu forma înaltă și îngustă se potrivesc foarte bine camerelor cu tavan înalt sau cu spațiul îngust de pe perete. O imagine orizontală este potrivită pentru a fi așezată deasupra mobilierului lat, cum ar fi, de exemplu, canapeaua. Dacă aveți mult spațiu liber pe perete, luați în considerare imagini mai mari decât cele de dimensiuni medii, standard sau seturi de mai multe lucrări, de dimensiuni egale sau diferite și veți observa că ele se potrivesc mai bine spațiului. În cele din urmă, pentru cei care caută un aspect mai bine gândit într-un spațiu mai mic, încercați grupuri de 3 sau 4 imagini mici, care ar putea fi mai potrivite pentru spațiul dvs. de pe perete.

 

Dispoziție

Alege lucrarea care definește atmosfera din camera care va găzdui lucrarea. Este posibil să căutați să creați un ton relaxant sau ceva mai motivant. Aruncați o privire asupra acestor categorii sugerate care s-ar putea potrivi stării de spirit pe care doriți să o aduceți în spațiul dumneavoastră:

Relaxare: Peisaj, Plante, Animale

Motivare: Călătorii, Peisaj

 

Stil

Cum ați descrie decorul din spațiul dumneavoastră? Alegeți stilul care într-adevăr scoate ce e mai bun din decorul casei dvs. Încercați să explorați categoriile de mai jos.

Tradițional: Botanica, Istorie, Vintage

Modern: Abstract, Industrial

 

Considerații personale

Luați în considerare pasiunile personale sau domeniile de interes ale familiei și prietenilor care ar putea petrece mai mult timp în camera dumneavoastră: un oraș pe care l-ați vizitat recent, pe care doriți să vi-l reamintiți, un sport pe care îl practicați sau hobby-urile care vă aduc bucurii și doriți să le împărtășiți familiei și vizitatorilor.

Explorați lucrările de artă tipărite prin prisma interesului personal:

Alimente și băuturi: Alimente, Băuturi, Spectacol

Transport și călătorii: Mijloace de transport, Călătorii, Orașe

Grădinărit: Flori, Fructe, Plante

Sport: Ciclism, Tenis, Ski

Animale: Păsări, Pesti

 

Descoperă arta în felul tău

Descoperiți imaginea perfectă care este potrivită pentru personalitatea și spațiul dumneavoastră, pur și simplu navigând și explorând site-ul nostru. Veți ști care este imaginea perfectă când o veți vedea, așa că bucurați-vă de lumea artei și începeți să o descoperiți acum, navigați prin categorii sau vizitați lista noastră cu cele mai bine vândute lucrări.

Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.