Cum comand

Dacă ați ajuns în această etapă știți deja, probabil, că produsele noastre nu sunt standardizate ci că puteți să vă creați un produs personalizat din punctul de vedere al dimensiunii, suportului de imprimare, ramei, etc. plecând de la imaginea dorită.

I. Așadar, mai întâi trebuie să alegeți imaginea. Utilizați principale categorii de selecție pe care le găsiți în meniul principal: AUTORI, SUBIECTE, COLECȚII, INTERIOARE sau urmați sfaturile din ghidul Cum să vă alegeți imaginea.

II. Odată selectată imaginea dorită, ați ajuns în fața configuratorului PRINTALIO, ce solicită implicarea dumneavoastră activă în crearea propriului produs într-un mod simplu și intuitiv.

Dacă totuși sunt necesare detalii, veți găsi în fiecare modul, în colțul din dreapta-sus, o mică pictogramă cu un semn de întrebare, care deschide un meniu de ajutor unde veți găsi informații complete referitoare la respectiva etapă.

Vom descrie în continuare pașii care trebuie urmați pentru a configura un produs.

Pasul 1 - Selectați suportul de imprimare: hârtie, canvas, lemn, metal.

Pasul 2 - Selectați varianta dorită din lista de dimensiuni disponibile pentru fiecare imagine. Țineți cont de locul în care amplasați imaginea și de destinația acestuia.

Pasul 3 - Funcție de materialul dorit aveți mai multe opțiuni de finisare: ramă (pentru hârtie și canvas, paspartu (doar pentru hârtie), margine și chenar (pentru toate opțiunile), mod de vitrare.

Recomandăm folosirea meniurilor de ajutor precum și a ghidului Cum alegeți rama ideală.

Permanent aplicația va afișa detaliile selectate la finalul modulului de configurare astfel încât să aveți o referință.

De asemenea, va genera în timp real o imagine a produsului așa cum va arăta când va fi realizat conform specificațiilor selectate de dumneavoastră astfel încât să aveți o idee foarte exactă asupra modului în care va arăta acesta în realitate. Aceasta poate fi vizualizată și în detaliu folosind opțiunea de zoom. Accesând opțiunea „simulare în interior” de sub fiecare imagine veți vizualiza produsul configurat de dumneavoastră în diverse interioare generice: living, sufragerie, birou, bucătărie, etc. Desigur, nu este interiorul dumneavoastră, dar vă va ajuta să-l vedeți într-un context mai larg și să evaluați proporțiile dintre tablou și spațiul de
expunere sau elemente de mobilier cu dimensiuni relativ similare.

Experimentați! Nu vă opriți la prima selecție! Salvați variante intermediare, simple sau plasate în interioarele generice. Comparați-le apoi! Comandați doar când sunteți siguri ca aceasta este varianta dorită!

Pasul 4 - Adăugați în coș produsul configurat.

Pasul 5 - Pentru a putea finaliza comanda, conectați-vă cu contul de client sau creați unul nou. Datele solicitate aici sunt necesare pentru operațiunile de facturare și livrare.

Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.