Zoologica

Zoologica

Selecție de planșe reprezentând regnul animal. Create inițial în scop științific sau ca material de studiu pentru studenți, azi le (re)descoperim, dincolo de valoarea științifică și istorică, farmecul discret, bogăția de culori dar și o certa valoare artistică.

Alege imaginea folosind criteriile de căutare oferite și CONFIGUREAZĂ tabloul tău personalizat pentru amenajări interioare originale. Pentru fiecare imagine putem produce tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale, finisate clasic - înrămate sau canvas întins pe șasiu - sau produse speciale – tablourile imprimate pe metal și lemn. Selectează imaginea, alege dimensiunea dorită și suportul de print, lățimea și culoarea paspartuului chenarelor sau a marginilor. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un produs exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Lucrările din aceasta colecție, deși unele dintre ele sunt realizate acum mai bine de 200 de ani, par a fi atemporale în proiectele contemporane de design interior. Rafinamentul culorilor și delicatețea liniilor acestor imagini, împreuna cu calitatea imprimării și finisării tablourilor cu fluturi, păsări sau pești, aduc viață și culoare în amenajările interioare de tip scandinav, fără a le afecta simplitatea și eleganța. Recomandam tablourile înrămate, configurate cu rame în nuanțe neutre sau varianta mai îndrăzneață tablourile pe lemn. Ambele variante sunt recomandate în realizarea unui perete galerie (gallery wall) simetric, de tip caroiaj alcătuit din seturi de tablouri de aceleași dimensiuni sau, de ce nu, parte din seturi eclectice de tablouri diferite dimensional sau tematic dar unite de talentul si creativitatea designerului, fie el profesionist sau amator.

Articolele 1-24 din 278

pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.