Postere călătorie

Postere călătorie

Postere pline de culoare au fost utilizate de către agențiile de turism pentru a atrage turiști în destinații îndepărtate, exotice și pline de farmec. Prima jumătate a secolului al XX-lea a marcat vârsta de aur a călătoriei, când voiajul în sine era cel puțin la fel de important ca destinația. Posterele, deși realizate în scop pur comercial au fost influențate major de curentele artistice ale epocii. Astfel, începutul secolului al XX-lea a marcat și o perioadă incredibilă pentru artele grafice și design, buclele curgătoare si curbele în stil Art Nouveau deschid calea către simetria și geometria Art Deco. Privindu-le nu se poate să nu-ți dorești să călătorești în timpul în care gările, restaurantele și fiecare colț de strada erau împodobite cu o explozie de culori imprimate.

Alege imaginea folosind criteriile de căutare oferite și CONFIGUREAZĂ tabloul tău personalizat pentru amenajări interioare originale. Pentru fiecare imagine putem produce tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale, finisate clasic - înrămate sau canvas întins pe șasiu - sau produse speciale – tablourile imprimate pe metal și lemn. Selectează imaginea, alege dimensiunea dorită și suportul de print, lățimea și culoarea paspartuului chenarelor sau a marginilor. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un produs exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Dat fiind suportul original de print prima tentație este ca posterul să fie imprimat pe hârtie și transformat într-un tablou înrămat. De exemplu, posterele pentru companiile aeriene pot fi imprimate pe metal, lăsând o margine metalizată vizibilă, ce va completa ideea de zbor. Veți avea astfel un tablou pe metal, creativ și inedit.

Articolele 1-24 din 124

pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.