Maeștrii

Maeștrii
Chiar dacă arta lor poate părea unora desuetă, îi redescoperim pe marii maeștrii, cu formele lor de expresie atât de diverse, culorile spectaculoase și temele atemporale ce sunt capabile să provoace sentimente, dispoziții, trăiri.

Alege imaginea folosind criteriile de căutare oferite și CONFIGUREAZĂ tabloul tău personalizat pentru amenajări interioare originale. Pentru fiecare imagine putem produce tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale, finisate clasic - înrămate sau canvas întins pe șasiu - sau produse speciale – tablourile imprimate pe metal și lemn. Selectează imaginea, alege dimensiunea dorită și suportul de print, lățimea și culoarea paspartuului chenarelor sau a marginilor. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un produs exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Picturile maeștrilor moderni vor fi mereu actuale, deși unora li se vor putea părea desuete. Dacă preferați un tablou pe canvas vă sugerăm să adăugați o ramă de tip caseta (float) ce îi va conferi lucrării noblețe și eleganță, iar pentru o tentă contemporană încercați produsele speciale: tablouri imprimate pe lemn sau metal.

Articolele 1-24 din 234

pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.