Inventica

Inventica
Documente ce reprezintă protecția legală asupra designului inovațiilor sau invențiilor unor obiecte ce ne sunt azi familiare, dar care s-au născut mai întâi în mintea și visurile creatorilor lor. Unele aparțin unor inventatori celebri, altele unora mai puțin cunoscuți, dar peste timp, dincolo de aspectele legale sau practice, toate ne înfățișează și o surprinzătoare dimensiune estetică.

Alege imaginea folosind criteriile de căutare oferite și CONFIGUREAZĂ tabloul tău personalizat pentru amenajări interioare originale. Pentru fiecare imagine putem produce tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale, finisate clasic - înrămate sau canvas întins pe șasiu - sau produse speciale – tablourile imprimate pe metal și lemn. Selectează imaginea, alege dimensiunea dorită și suportul de print, lățimea și culoarea paspartuului chenarelor sau a marginilor. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un produs exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Tablourile cu patente sunt recomandate pentru amenajările de design interior in stil industrial sau, ținând cont de conținut, in spatiile ce relaționează tematic cu acestea. De exemplu, scaunul stomatologic și freza într-un cabinet dentar, instrumentele de bărbierit într-un barber shop, sifonul într-un bar sau patentul Lego pentru un pasionat al mărcii. Desigur, dat fiind suportul original, adică hârtia, cea mai potrivită finisare ar fi un tablou înrămat, dar îndrăzniți să configurați și un tablou pe metal ce poate pune în valoare conținutul într-un mod creativ.

Articolele 1-24 din 78

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.