Historia

Historia
Materialele selectate pentru aceasta colecție includ imagini din lucrări clasice de călătorie și arheologie. În a doua parte a secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea publicul părea tot mai interesat de comorile arheologice din Egipt sau vechea Roma. Cum fotografia încă nu apăruse, din echipele de documentare ale acestor lucrări făceau parte în mod necesar artiști, de la care ne-au rămas excelente imagini ale siturilor arheologice sau orașelor, așa cum arătau în acel moment.

Alege imaginea folosind criteriile de căutare oferite și CONFIGUREAZĂ tabloul tău personalizat pentru amenajări interioare originale. Pentru fiecare imagine putem produce tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale, finisate clasic - înrămate sau canvas întins pe șasiu - sau produse speciale – tablourile imprimate pe metal și lemn. Selectează imaginea, alege dimensiunea dorită și suportul de print, lățimea și culoarea paspartuului chenarelor sau a marginilor. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un produs exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Tablourile vintage cu gravuri si litografii de inspirație istorică adaugă o notă de noblețe și eleganță oricărui interior dar cu precădere amenajărilor interioare cu tematică similară. Sunt recomandate variantele de tablouri înrămate cu ramă masivă de lemn sau canvas întins pe șasiu, cu ramă de tip casetă, cu finisaj antichizat.

Articolele 1-24 din 32

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.