Cartografica

Cartografica
Cartografia este o parte integrantă a istoriei umane de mai bine de 8000 ani. De la picturile din peșteri până la hărțile lumii vechi, prin epoca marilor explorări, până în secolul XXI oamenii au creat și folosit hărți. În era GPS-lui, hărțile vechi ne dau o perspectivă unică asupra istoriei și evoluției orașelor și a lumii, indicii despre modul în care acestea s-au schimbat. Hărțile vechi ne spun povești. Povești despre geografie, istorie dar și de artă.

Alege imaginea folosind criteriile de căutare oferite și CONFIGUREAZĂ tabloul tău personalizat pentru amenajări interioare originale. Pentru fiecare imagine putem produce tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale, finisate clasic - înrămate sau canvas întins pe șasiu - sau produse speciale – tablourile imprimate pe metal și lemn. Selectează imaginea, alege dimensiunea dorită și suportul de print, lățimea și culoarea paspartuului chenarelor sau a marginilor. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un produs exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Tablourile cu harți vechi adaugă o nota de noblețe și eleganță oricărui interior clasic dar cu precădere în amenajările interioare ale birourilor. Sunt recomandate variantele de tablouri înrămate cu ramă masivă de lemn sau canvas întins pe șasiu, cu ramă de tip casetă, cu finisaj antichizat.

24 Articole

pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.