Afișul - Între artă și publicitate

Afișul - Între artă și publicitate

Arta efemerului prin excelență, afișul este locul în care tendințele artistice și cele sociologice ale unei lumi, se intersectează și se întrepătrund. Create în prima parte a secolului XX, atunci când industria de publicitate avea mijloace ceva mai restrânse decât azi, afișele din colecția noastră dezvăluie spiritul timpului, documentează o epocă, exploatează culori extraordinare și ne duc cu gândul în alte epoci sau alte locuri.

Alege imaginea folosind criteriile de căutare oferite și CONFIGUREAZĂ tabloul tău personalizat pentru amenajări interioare originale. Pentru fiecare imagine putem produce tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale, finisate clasic - înrămate sau canvas întins pe șasiu - sau produse speciale – tablourile imprimate pe metal și lemn. Selectează imaginea, alege dimensiunea dorită și suportul de print, lățimea și culoarea paspartuului chenarelor sau a marginilor. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un produs exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Afișele vintage din această colecție sunt realizate de mari designeri în epoca de aur a genului de la începutul secolului al XX-lea. Afișele pentru băuturi celebre Cinzano, Campari, Contratto, precum si mai multe mărci de cognac, absint, șampanie, cafea sau tutun se transformă creativ în tablouri vintage, excelente pentru amenajările interioare din baruri și restaurante, bucătării și sufragerii. Alege imagini similare dimensional sau tematic pentru a realiza seturi de tablouri ce pot fi aranjate într-o perete galerie (gallery wall).

Articolele 1-24 din 150

pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.