Cognac Monnet - Tablou înrămat

PPSBA018
120,00 RON

Cognac Monnet - Tablou înrămat

Înființată de un grup de viticultori locali în 1838, sub denumirea de "Company of the Vineyard Owners of Cognac,", Cognac Monnet nu și-a obținut numele actual până în 1897, când Jean-Gabriel Monnet a devenit proprietarul societății. Aici, sloganul "soarele într-un pahar" este interpretat destul de literal de Cappiello, deoarece o nimfă asemanatoare cu Bacchus exprimă adorația pentru băutură.


Mai multe informații
Dimensiuni 36 cm x 53,76 cm
Tip produs Tabloul este imprimat pe un tip premium de hârtie, semimată, și folosește cerneală latex, ce oferă culori vibrante și un aspect fidel lucrării originale. Acest tip de cerneală este recomandată în mod particular pentru afișe și postere. Hârtia și cerneala sunt realizate împreună, astfel încât culorile și calitatea lucrării se vor păstra intacte timp de 70 de ani. Tabloul are sistem de prindere cu agățătoare metalică, finisat cu ramă neagră și protejat la exterior cu sticlă float de 2mm. Spatele este realizat din MDF și sigilat cu banda de hârtie impotriva umidității și a prafului.
Nota Pentru lucrări similare sau alte dimensiuni, materiale și finisaje, vă rugăm să vizitați pagina colecției Afișul - Între artă și publicitate, unde vă puteți configura propria versiune.
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.