Cerb - Regele Văii - Tablou canvas

PPSNA041
250,00 RON

Cerb - Regele Văii - Tablou canvas

"Cerb - Regele Văii" este una dintre cele mai cunoscute imagini britanice ale secolului al XIX-lea, ce încapsulează măreția și maiestatea regiunilor muntoase din Scoția și a faunei sălbatice. Aici Landseer prezintă într-un mod foarte precis și bine definit un cerb "regal" monumental. Multe dintre picturile sale prezintă interacțiuni între oameni și animale, dar în această lucrare, cea mai cunoscută de altfel, o singură creatură emblematică este privită într-un moment de exaltare. A devenit admirată pe scară largă în secolul al XIX-lea, când a fost reprodusă în printuri și a obținut un renume și mai mare în secolul al XX-lea, când a fost folosită ca o imagine de marketing pentru diverse produse, dând astfel recunoașterea globală.


Mai multe informații
Dimensiuni 74,9 cm x 74,8 cm
Tip produs Canvas 100% bumbac întins pe șasiu și înrămat cu ramă float (de tip casetă).
Nota Pentru lucrări similare sau alte dimensiuni, materiale și finisaje, vă rugăm să vizitați pagina colecției Maeștrii, unde vă puteți configura propria versiune.
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.