Ce este un tablou personalizat?

Vrem să vă bucurați de lucrarea dumneavoastră pentru anii ce urmează, de aceea echipa noastră de confecționări creează o ramă personalizată pentru fiecare print.

Nu numai că rama protejează lucrarea, ci și poate îmbunătăți imaginea în sine. Prin alegerea unui finisaj special, puteți complimenta culorile, subiectul și stilul operei de artă. Aici, am subliniat elementele care vă vor ajuta să creați un tablou personalizat cu finisajul perfect.


Construcția ramei

Alegerea stilului și a dimensiunii potrivite a ramei, va pune lucrarea printată în valoare, mai ales atunci când vă gândiți la propriul decor interior.

Echipă noastră de proiectare furnizează o colecție extinsă de rame de înaltă calitate, din lemn masiv și din material plastic, pentru a se potrivi tuturor stilurilor artistice.

Toate ramele noastre din lemn sunt furnizate cu grijă pentru a se asigura că cherestea este de origine recunoscută și de multe ori lucrăm direct cu moara, pentru a asigura în continuare calitatea și trasabilitatea înapoi la sursa de pădure.


Paspartu

Paspartuul focalizează atenția asupra operei de artă. Puteți alege o culoare neutră, astfel încât să nu concureze cu lucrarea și să o lăsați să iasă în evidență, sau pentru ceva mai îndrăzneț, un paspartu colorat poate îmbogăți imaginea și mai mult.

Rolul funcțional al paspartu-ului este de a crea un spațiu între lucrare și geam, care ajută la prevenirea deteriorării datorate condensului sau lipirii hârtiei lucioase printate de geam. Folosim numai paspartu fără acid, ceea ce elimină riscul de pătare a lucrării. Paspartuul folosit de noi are de asemenea miezul alb, ceea ce înseamnă că marginea tăiată, cea mai apropiată de lucrarea printată, rămâne clară și albă.


Vitrarea

Geamurile joacă un rol vital în protejarea lucrărilor de zgârieturi, murdărie și praf. Aveți două opțiuni de alegere: sticlă float sau sticlă acrilică Perspex, ambele fiind de o calitate ridicată ce asigură claritate impecabilă și precizie de culoare. Pentru tablouri de dimensiuni foarte mari, folosim Perspex ca standard din motive de siguranță.


Spatele tabloului

Pentru a vă asigura că lucrările își păstrează aspectul în timp, acestea sunt fixate de o placă din carton fără acid, ce împiedică lucrarea printată sa se deformeze în interiorul ramei. Adăugăm apoi o placă rigidă (MDF de 3 mm sau carton de legătorie de 2 mm), care este fixată și apoi toate îmbinările sigilate cu banda adezivă de hârtie, pentru a împiedica pătrunderea prafului sau altor impurități, precum și pentru a adăuga un plus de rigiditate tabloului, astfel încât acesta să fie pregătit pentru expunere.

Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.