Carduri cadou

Căutați un cadou și nu puteți decide ce să cumpărați? Nici o problemă. Oferiți libertatea de a alege! Cumpărați un card cadou Printalio! Imediat ce comanda pentru cardul cadou va fi finalizată, vom trimite cardul către persoana indicată sau către dumneavoastră pentru a-l oferi personal, într-o împachetare specială. Pentru livrare la alta adresă decât cea implicită a cumpărătorului, vă rugăm completați adresa de livrare alternativă la finalizarea comenzii.

Creează un card cadou

Termeni și condiții pentru Cardul cadou Printalio

Cardurile cadou pot fi achiziționate numai pe site-ul nostru www.printalio.ro sau prin intermediul departamentului de vânzări Printalio.

Cardul cadou poate fi utilizat numai pentru o singură tranzacție, orice sold nefolosit va fi pierdut.

Cardul cadou nu poate fi combinat cu nicio altă ofertă sau promoție.

În cazul în care comanda depășește valoarea cardului cadou, soldul poate fi plătit prin card de credit sau debit.

Cardurile cadou sunt valabile timp de 12 luni de la data emiterii.

Toate tranzacțiile efectuate cu ajutorul cardurilor cadou sunt supuse acestor termeni și condiții, precum și celor generale aplicabile site-ului www.printalio.ro

Printalio își rezerva dreptul să modifice termenii și condițiile aplicabile cardurilor cadou Printalio.

Dacă aveți întrebări sau neclarități va rugăm sa ne scrieți la sales@printalio.ro sau să ne telefonați la numărul: +(40) 314 253 114

Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.