Tablouri sufragerie

Tablouri sufragerie

Sufrageria este un spațiu excelent pentru artă. Chiar și în cele de tip „open space”, unde sala de mese face parte din bucătărie sau living, întotdeauna este un perete gol ce parca așteaptă tablourile sufragerie cu lucrările de artă potrivite.

Când poziționați tablourile pe pereți, luați în considerare distanta și unghiul de vizualizare pentru a vă asigura că vă puteți bucura de acestea în timp ce vă așezați la masă. Având în vedere că sunt disponibile spații mai mari luați în considerare și transformarea unuia dintre acestea într-un perete galerie. Alegeți tablouri similare sau alegeți un stil eclectic cu tablouri de dimensiuni și tematica diferite. Oricare ar fi alegerea voastră arta și mâncarea au fost întotdeauna parteneri foarte buni.

Alege imaginea folosind criteriile de căutare oferite și CONFIGUREAZĂ tabloul tău personalizat pentru sufragerie. Pentru fiecare imagine putem produce tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale, finisate clasic - înrămate sau canvas întins pe șasiu - sau produse speciale – tablourile imprimate pe metal și lemn. Selectează imaginea, alege dimensiunea dorită și suportul de print, lățimea și culoarea paspartuului chenarelor sau a marginilor. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un tablou sufragerie exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Articolele 1-24 din 1203

pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.