Tablouri living

Tablouri living

Nu este neapărat necesar să fii designer de interior ca sa alegi cele mai potrivite tablouri living. Luați în considerare modul în care utilizați livingul: este formal sau este locul în care petreceți mult timp împreuna cu familia? Cum doriți ca familia sau musafirii să se simtă când se află în salon: inspirat, relaxat, jucăuș? Se organizează petreceri în acel spațiu sau sunt găzduite seri în care vizionați seriale sau meciuri cu prietenii? Indiferent cum folosiți camera de zi sigur veți găsi un spațiu larg în care sa puneți unul sau mai multe tablouri. Nu vă faceți griji în legătura cu asortarea acestora cu canapeaua, puteți folosi perne sau alte elemente de decor pentru a pune accente în ansamblu. Acestea sunt doar câteva idei, nu ezitați sa le folosiți pe cele personale pentru a realiza propriul tablou living modern.!

Alege imaginea folosind criteriile de căutare oferite și CONFIGUREAZĂ tabloul tău personalizat pentru amenajări interioare originale. Pentru fiecare imagine putem produce tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale, finisate clasic - înrămate sau canvas întins pe șasiu - sau produse speciale – tablourile imprimate pe metal și lemn. Selectează imaginea, alege dimensiunea dorită și suportul de print, lățimea și culoarea paspartuului chenarelor sau a marginilor. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un produs exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Articolele 1-24 din 1152

pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.