Tablouri dormitor

Tablouri dormitor

Amenajarea dormitorului presupune aproape întotdeauna discuția despre poziționarea patului și tipul acestuia. Un pat cu tăblia înalta presupune decorarea minimalista cu câteva tablouri mici sau o lucrare panoramică îngusta. O tăblie mai mica solicită o lucrare de mari dimensiuni ce devine punct focal pentru întreaga camera. Același efect îl poate avea și un grup de doua sau trei tablouri de dimensiuni similare, legate conceptual, dar în acest caz este necesar să țineți cont de tipul și de înălțimea lămpilor de noptieră. În ambele cazuri luați în considerare și plasarea unor tablouri complementare, în lateral, dincolo de lămpi. Aceasta simetrie aduce o stare de serenitate în dormitoare. De asemenea, în cazul în care o parte laterala a patului este ocupată de o piesa masiva de mobilier, cum ar fi un dressing, echilibrul volumetric poate fi adus de un tablou de mari dimensiuni situat de cealaltă parte a patului.

Alege imaginea folosind criteriile de căutare oferite și CONFIGUREAZĂ tabloul tău personalizat pentru amenajări interioare originale. Pentru fiecare imagine putem produce tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale, finisate clasic - înrămate sau canvas întins pe șasiu - sau produse speciale – tablourile imprimate pe metal și lemn. Selectează imaginea, alege dimensiunea dorită și suportul de print, lățimea și culoarea paspartuului chenarelor sau a marginilor. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un produs exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Articolele 1-24 din 1122

pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.