Tablouri bucătarie

Tablouri bucătarie

Alegerea unui tablou bucătărie poate fi o provocare. Asta pentru că bucătăria este adesea cea mai aglomerată cameră din casă. Alegeți tablourile bucătărie preferate și asta va vă permite nu numai sa va arătați stilul personal dar și sa transformați bucătăria în sufletul casei. Este un loc unde puteți găti, mânca, conversa poate chiar lucra. Desigur în această cameră există multe obiecte: dulapuri, aparate strălucitoare, feluri de mâncare, panouri cu lucruri de reținut, deci atunci când alegeți un tablou pentru bucătărie luați în considerare culori puternice sau imagini care spun o poveste (cum ar fi patentele noastre pentru mixer, sifon sau alte ustensile de bucătărie) sau care sa va inspire atunci când gătiți, cum ar fi colecția noastră de fructe și plante aromatice ale lui P.J.F. Turpin, un celebru ilustrator botanic din secolul al XVIII-lea. Iar dacă obișnuiești să bei cafeaua aici, poate te inspira afișele vintage pentru mărci de cafea ale celebrului Leonetto Cappiello.

Alege imaginea folosind criteriile de căutare oferite și CONFIGUREAZĂ tabloul tău personalizat pentru amenajări interioare originale. Pentru fiecare imagine putem produce tablouri într-o multitudine de variante dimensionale, imprimate pe diverse materiale, finisate clasic - înrămate sau canvas întins pe șasiu - sau produse speciale – tablourile imprimate pe metal și lemn. Selectează imaginea, alege dimensiunea dorită și suportul de print, lățimea și culoarea paspartuului chenarelor sau a marginilor. Aplicația va genera în timp real o imagine fidelă a produsului final, precum și un calcul de preț. Încearcă ! Este o experiența plăcută ce oferă satisfacția de a avea un produs exact așa cum îl dorești, departe de constrângerile produselor de serie.

Articolele 1-24 din 81

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.