Cachou Lajaunie - Tablou înrămat

PPSBA019
120,00 RON

Cachou Lajaunie - Tablou înrămat

În ultimii ani ai lui Cappiello, caricatura, acum mai lustruită și mai rafinată, apare din nou și din nou. Acest al doilea afiș pentru Cachou Lajaunie un produs de împrospătare a respirației, pentru a contracara efectele țigaretei, ne atrage atenția cu o femeie într-o rochie uimitoare decorată cu paiete mari în nuanțe care amintesc de frunzele de toamnă.


Mai multe informații
Dimensiuni 36 cm x 52,89 cm
Tip produs Tabloul este imprimat pe un tip premium de hârtie, semimată, și folosește cerneală latex, ce oferă culori vibrante și un aspect fidel lucrării originale. Acest tip de cerneală este recomandată în mod particular pentru afișe și postere. Hârtia și cerneala sunt realizate împreună, astfel încât culorile și calitatea lucrării se vor păstra intacte timp de 70 de ani. Tabloul are sistem de prindere cu agățătoare metalică, finisat cu ramă neagră și protejat la exterior cu sticlă float de 2mm. Spatele este realizat din MDF și sigilat cu banda de hârtie impotriva umidității și a prafului.
Nota Pentru lucrări similare sau alte dimensiuni, materiale și finisaje, vă rugăm să vizitați pagina colecției Afișul - Între artă și publicitate, unde vă puteți configura propria versiune.
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.