Bitter Campari - Tablou înrămat

PPSBA016
120,00 RON

Bitter Campari - Tablou înrămat

Cappiello, influențat de tradiția teatrală din anii de început ai carierei,cand era caricaturist de scenă, a ales de multe ori arlechini sau clovni pentru a reprezenta diverse produse. Aici, într-unul dintre cele mai inspirate compoziții, clovnul înglobează spiritul coajei de portocală, un ingredient picant și aromat în Bitter Campari. Această imagine a devenit una dintre imaginile clasice ale afișului, combinând fără efort elementul surprizei cu esența produsului "


Mai multe informații
Dimensiuni 36 cm x 49,77 cm
Tip produs Tabloul este imprimat pe un tip premium de hârtie, semimată, și folosește cerneală latex, ce oferă culori vibrante și un aspect fidel lucrării originale. Acest tip de cerneală este recomandată în mod particular pentru afișe și postere. Hârtia și cerneala sunt realizate împreună, astfel încât culorile și calitatea lucrării se vor păstra intacte timp de 70 de ani. Tabloul are sistem de prindere cu agățătoare metalică, finisat cu ramă neagră și protejat la exterior cu sticlă float de 2mm. Spatele este realizat din MDF și sigilat cu banda de hârtie impotriva umidității și a prafului.
Nota Pentru lucrări similare sau alte dimensiuni, materiale și finisaje, vă rugăm să vizitați pagina colecției Afișul - Între artă și publicitate, unde vă puteți configura propria versiune.
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.