Lowe, Edward Joseph

Lowe, Edward Joseph

Născut la 11 Noiembrie 1825, în Nottingham (Anglia), Edward Joseph Lowe a fost un mare pasionat de studiul mediului înconjurător. La doar 15 ani el realizează primele sale observații științifice, în domeniul meteorologiei și a continuat să facă acest lucru până în 1882. El este recunoscut ca fiind un mare botanist englez, meteorolog și astronom, care a publicat lucrări pe o mare varietate de subiecte.
În dorința sa de cunoaștere a mediului înconjurător, Lowe a devenit o autoritate nu numai în ceea ce privește meteorologia, ci și în studiul ferigilor, ierburilor și ale cochiliilor. În cei cincizeci de ani de cultivare și încrucișare a speciilor de ferigi, a publicat șase cărți importante și articole pentru alte periodice. Cunoștințele sale despre încrucișarea ferigilor sunt portretizate în opt volume intitulate: "Ferns: British and Exotic" publicate între 1855 - 1860.
A fost membru al Societății Regale și, de asemenea, membru al Societăților Linnaean, Zoologice, Geologice și Astronomice Regale.
Edward Joseph Lowe, a murit pe data de 10 Martie 1900 la Shirenewton, în Țara Galilor.

Articolele 1-24 din 39

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.