Asti Cinzano - Tablou înrămat

PPSBA023
120,00 RON

Asti Cinzano - Tablou înrămat

Deși cunoscută în primul rând pentru vermuturile sale, Cinzano produce și vinuri spumante de la mijlocul anilor 1800. Această maqueta prezintă designul complet și final pentru Cinzano Asti, cel mai faimos dintre toate selecțiile spumante ale mărcii, realizate din struguri Moscato din Piemont.


Mai multe informații
Dimensiuni 36 cm x 50,63 cm
Tip produs Tabloul este imprimat pe un tip premium de hârtie, semimată, și folosește cerneală latex, ce oferă culori vibrante și un aspect fidel lucrării originale. Acest tip de cerneală este recomandată în mod particular pentru afișe și postere. Hârtia și cerneala sunt realizate împreună, astfel încât culorile și calitatea lucrării se vor păstra intacte timp de 70 de ani. Tabloul are sistem de prindere cu agățătoare metalică, finisat cu ramă neagră și protejat la exterior cu sticlă float de 2mm. Spatele este realizat din MDF și sigilat cu banda de hârtie impotriva umidității și a prafului.
Nota Pentru lucrări similare sau alte dimensiuni, materiale și finisaje, vă rugăm să vizitați pagina colecției Afișul - Între artă și publicitate, unde vă puteți configura propria versiune.
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.