Artele: Muzica - Tablou înrămat

PPSEF004
170,00 RON

Artele: Muzica - Tablou înrămat

Muzician pasionat el însuși, Mucha a ales să personifice muzica ca o femeie cu ambele mâini ridicate la urechi, ascultând un cor de privighetori, cele mai creative și spontane pasări cântătoare.


Mai multe informații
Dimensiuni 39.8 cm x 60.3 cm
Tip produs Tabloul este imprimat pe un tip premium de hârtie, semimată, și folosește cerneală latex, ce oferă culori vibrante și un aspect fidel lucrării originale. Hârtia și cerneala sunt realizate împreună, astfel încât culorile și calitatea lucrării se vor păstra intacte timp de 70 de ani. Tabloul are sistem de prindere cu agățătoare metalică, este finisat cu ramă neagră și protejat la exterior cu sticlă float de 2mm. Spatele este realizat din MDF și sigilat cu bandă de hârtie împotriva umidității și a prafului.
Nota Pentru lucrări similare sau alte dimensiuni, materiale și finisaje, vă rugăm să vizitați pagina colecției Afișul - Între artă și publicitate, unde vă puteți configura propria versiune.
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.