Artă pentru afacerea ta

Printalio.ro - prima destinație pentru profesioniștii din domeniul designului de interior și pentru companiile care doresc să (re)decoreze.

Compania PRINTALIO este specializată în furnizarea de artă pentru clienții de birouri, sănătate, industria ospitalității și, în mod special, profesioniștilor din designul de interior. Indiferent de mărimea proiectului sau de buget, vom găsi împreuna soluția cea mai bună.

Avantajele programului Printalio pentru profesioniști:

- o largă selecție de imagini;

- platforma de configurare și vizualizare a imaginii produselor finite în timp real;

- experiența de cumpărare facilă și rapida;

- prețuri speciale și discounturi de volum;

- produse personalizate;

- opțiuni de plată pentru companii;

Designeri și arhitecți

Profesioniștii din domeniul designului de interior se confruntă adesea cu solicitări unice și sofisticate din partea clienților. Cu o selecție vastă și variată de imagini, la care se adaugă periodic noi și noi, teme, imagini, materiale și modalități de finisare, Printalio.ro vă oferă lucrări care satisfac exigențele și bugetul oricăror clienți.

Mai mult, sperăm ca platforma de configurare să fie de un real ajutor în realizarea unor produse unice fără constrângerile estetice, cromatice sau dimensionale ale unor produse de serie, devenind astfel parteneri în crearea unor spații stilate și originale.

Birouri și afaceri

Înnobilați spațiile verticale din birouri, sălile de conferințe, recepția cu piese de artă care vor inspira atât echipa cat și clienții, transformând spatiile monotone în spații de lucru creative și prietenoase. Arta creează experiențe și comunică valorile afacerii dumneavoastră. Arta crește productivitatea și stimulează creativitatea.

Site-ul web, angajații și portofoliul dumneavoastră pot vorbi despre misiunea companiei. De ce nu și pereții?! Puneți-i la treaba și asigurați-vă că spun ceea ce trebuie.

Abstract, Peisaj, Arhitectura, Harți

Spitale și policlinici

Spitalele și policlinicile sunt, desigur, construite mai degrabă cu scopuri utilitare, acelea de a găzdui, susține și, mai ales, vindeca. Acestea sunt într-adevăr cele mai importante. De cele mai multe ori, nimeni nu se gândește la dimensiunea estetică. Cu toate acestea, în ultimii ani, nenumărate studii au arătat că arta poate atenua aerul rece și instituțional al acestor structuri rigide, reduce nivelul de stres și poate chiar ajuta vindecarea.

În plus, câteva imagini bine alese și o finisare pe măsura vorbesc despre un angajament al spitalului în îngrijiri medicale de excelență.

FloriAbstractPeisaj

Hoteluri și centre spa

Oricare ar fi stilul spațiului sau profilul clienților dumneavoastră veți găsi la noi lucrări care să intensifice experiența celor ce vă vor fi oaspeți.

- Aduceți prospețimea florilor cu colecția Botanica veselia coloristică a penajului din colecția Păsări sau Fluturi.

- Îndrăzniți o combinație clasică de alb și negru cu Gravuri sau Scoici

Restaurante, cafenele, baruri

Creați ambianță pentru spațiul dumneavoastră cu lucrările care se potrivesc specificului afacerii dvs. Indiferent dacă decorul dvs. are nevoie de o reîmprospătare sau aveți un spațiu nou, Printalio.ro vă poate ajuta să creați un spațiu dinamic în care clienții dvs. vin să comunice, să mănânce, să bea și să se bucure.

- Setați tonul și ambianța potrivită pentru hoteluri, baruri, restaurante și cafenele

- Descoperiți colecția noastre de afișe vintage:  Călătorii, Băuturi, Cafea, Historia

- Folosiți opțiunea noastră de vizualizare în interioare specifice, pentru o experiența de achiziție cat mai aproape de cea reala.

Contactați-ne pentru condițiile speciale de colaborare din programul dedicat companiilor și profesioniștilor

Contact form
Lăsați un comentariu și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.